afvallen extra info


De praktijk van Hypnose Brabant is wegens verhuizing tijdelijk tot nader bericht gesloten. Voor Bemer verhuur/ vragen/verkoop kunt u gewoon bij mij terecht. Ik verwacht per eind september weer klanten te kunnen gaan aannemen in mijn mooie nieuwe praktijkruimte.


Hartelijke groet, Heleen Borneman


Normaal gesproken vecht je constant op bewust niveau om op je gewenste gewicht te komen.


Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, meestal de gezondheid en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en dure) mogelijkheden.


Van pillen tot shakes, van gewichten tot sportschool, van aerobics tot zumba, afslankstudio’s, diëten … en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak.


Maar.… er is 1 probleem: zodra je hiermee stopt val je weer terug in je oude patroon en zal het oude gewicht weer terugkomen. Dat patroon moet dus veranderd worden. Wat we daarvoor nodig hebben is hypnose!


Al is afvallen met hypnose al enige tijd geleden uitgevonden (en erg succesvol in de USA), het wordt helaas onderdrukt door de machtige medische, en daarmee farmaceutische industrie en blijft daardoor een minder bekende methode. Blijvend afvallen is immers niet interessant voor de afslankindustrie. De ervaringen, na het overnemen van deze fantastische techniek uit de USA, zijn overweldigend.


Het werkt net als een navigatiesysteem. Stel: je woont in Amsterdam en je geeft Eindhoven als bestemming in. Wanneer je nu met de auto naar Groningen gaat rijden (in plaats van Eindhoven), maakt dit voor het navigatiesysteem niets uit: waar je ook heen rijdt, het systeem blijft je naar Eindhoven navigeren, ongeacht waar je bent!


Zo werkt het ook met deze manier van afvallen; je blijft automatisch naar je doel gaan, wàt er ook gebeurt. Je zult gewoon vanzelf b.v. wat minder trek hebben, een ander eetpatroon ontwikkelen of je niveau van activiteiten aanpassen: dit zal voor iedereen iets anders zijn, maar het doel blijft hetzelfde: altijd zonder moeite op een fijne, veilige en snelle manier!


Je onderbewustzijn wordt nu overtuigd van het feit dat het nieuwe doel (doelgewicht) altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd moet worden en blijven. Zo snel, effectief en veilig mogelijk. Je hoeft er dus helemaal niets voor te doen: al heb je een keertje tussendoor een vreetbui, een terugslag of wat-dan-ook: je onderbewustzijn blijft je vanzelf naar je streefgewicht toe brengen, zolang je dit toelaat. Dat is mooi, niet?


Klik hier om nu een afspraak te maken!


hoeveel sessies?


dit is afhankelijk van jouw problemen. Hoe diep e.e.a. in jouw onderbewustzijn is verankerd. Het is ook afhankelijk in hoeverre jij je overgeeft aan de hypnose en exact doet wat er van jou gevraagd wordt. Helaas kan  ik dus geen tijd vast maken aan de hoeveelheid sessies die nodig zijn. Ik heb  klanten in 3 sessies geholpen, maar ook langere trajecten komen voor. Het mooie is wel, dat je per sessie zelf besluit of je door wilt zetten of dat je terug valt in oude patronen.vervolg…..

Copyright © All Rights Reserved by Impact Drunen

Vind Hypnose B.

Hypnose Brabant

De amazone 29, 5152 WD Drunen