Extra behandelingen

Extra 

Behandelingen

Bemer Behandeling

 

Verbeter bewezen jouw bloedcirculatie in de kleinste bloedvaatjes in slechts 2 x per dag 8 minuten en voel je fitter en herstel sneller na sport en ziekte.

Een goede bloed circulatie is van levensbelang! Ons systeem bestaat uit 26% grote bloedvaten die vooral zichtbaar zijn via scans in het ziekenhuis bij de cardioloog.


Daarnaast is 74% van ons vaatsysteem voor de gewone scans onzichtbaar, maar blijkt na wetenschappelijke studies van ongelofelijk groot belang in het al dan niet ontstaan van allerlei ziektes.....

Reiki Behandeling


Een heerlijke ontspannende behandeling. De energie gaat weer stromen, blokkades worden mogelijk opgeheven. Het is goed te combineren met een Bemerbehandeling.  Reiki behandelingen zijn tevens mogelijk op avonden!

Minstens een uur heerlijk ontspannen voor slechts € 65,00

Wil je ook een oppepper voor jouw vaatsysteem dan komt er € 8,00 bij als je het boekt incl. een reiki behandeling. 

Burnout/ overspannen

 

Hartocherentie training is een zeer succesvolle manier gebleken om mensen de controle weer terug te laten krijgen over hun leven. Als je in een Burn-out, Bore-out, overspannen, depressieve toestand komt weet je niet meer wat je nu moet doen. Door met Hartritme training te beginnen krijg je de controle weer terug over jouw hart en jouw emoties, waardoor je weer meer veerkracht krijgt.....